Afișez 1–60 din 97 de rezultate

Kit unghii pentru o manichiură perfectă

În ultima vreme tot mai multe femei optează pentru varianta de a-și face manichiura acasă cu un kit unghii, în mare parte din lipsă de timp.

Cu puțină îndemânare și mai multă practică, în scurt timp poți ajunge să îți faci acasă manichiura exact ca și la salon.

Fie că optezi pentru un kit unghii de ojă semipermanentă , gel sau acryl, investiția se va dovedi a fi foarte bună mai ales pe termen lung.

Ce conține un kit unghii

Depinde de kitul pe acre dorești să îl achiziționezi. Poate conține tot ceea ce ai nevoi pentru a face o manichiura sau pedichiură cap-coadă. Pilă electrică, lampă Uv sau LED, soluții, oje și geluri UV, pile, pensule, stickere și alte produse pentru decorarea unghiilor.

Totuși pentru un kit de bază nu trebuie să investești așa mult. Dacă optezi pentru oja UV vei avea nevoie doar de 3-4 produse. Bază, ojă UV colorată și top. Eventual un primer, o pilă și o lampă UV. Există și varianta de ojă UV 3 în 1 care se aplică super rapid și ușor.

Pentru înlăturarea ojelor UV se folosesc produse speciale pe bază de acetona. În schimb îndepărtarea gelului UV este puțin mai dificlă și necesită pilire.

Fie că îți dorești un kit unghii cu ojă UV sau unul cu gel UV, trebuie să te documentezi bine înainte de alege deoarece ambele au atât avantaje cât și dezavantaje. Și în plus, depinde mult și de timpul și disponibilitatea ta. De cele mai multe ori manichiura cu gel UV cere mai mult timp de realizare pe când cea cu ojă UV 3 în 1 este gata într-un timp foarte scurt.