Anticelulita

Afișez 1 - 60 din 234 de rezultate

Afișez 1 - 60 din 234 de rezultate

Celulita afectează 4 din 5 femei și este întâlnită la orice vârstă.

Există mai multe tipuri de celulită care se treatează în mod diferit.

Cauzele sunt diverse și de multe ori nu se poate determina exact care este aceasta. Creșterea în rgeutate, folosirea anumitor medicamente, sarcina, probleme hormonale sau cauze genetice, toate cauza într-un fel sau altul apariția celulitei.

Crema anticelulitică ajută cel mai mult la celulita de gradul 1 care practic este vizibilă doar atunci când zona este strânsă în mână. Practic folosirea unui astfel de produs ajută la drenajul limfatic eliminând o parte din toxine și excesul de apă.

Cel mai indicat este folosirea unui dispozitiv de masaj, a unei ventuze sau a unei perii pentru a putea masa la o intensitate mai mare. Este indicat să se folsoească o dată pe zi mai ales la început, iar apoi mai rar, doar de întreținere.

Pe lângă o cremă anticelulitică bună este indicat să se evite mâncarea grea, prăjelile și să se bea multă apă.

Creme anticelulitice foarte bune

Cele mai bune sunt făcute din ingrediente faimoase pentru pueterea de a lupta împortiva celulitei precum cafeina, ardeiul iute sau piperul. Pe lângă aceste arme secrete, cremele anticelulitice conțin o gamă largă de vitamine, antioxidanți sau retinol pentru a ajuta regenerarea încă din profunzime.

Trebuie însă avută grijă la alegerea cremelor sau a gelurilor anticelulitice deoarece cele care conțin extracte precum ardeiul iute sau piperul nu sunt indicate în cazul doamnelor care au probleme cu vase sparte.