Afișez 1 - 60 din 617 rezultate

Afișez 1 - 60 din 617 rezultate

Scruburile de corp sau exfoliantele sunt la mare căutare mai ales pe timp de vară.

Pielea are nevoie de o exfoliere blândă pentru a putea menține un aspect tânăr și strălucitor.

Totuși nu trebuie exagerat cu  exfolierea deoarece nici extrema cealaltă nu este bună. Prin supra-exfoliere se poate distruge bariera de protecție a pielii care duce la iritații și exeme.

Există o gamă largă de scruburi de corp mai fine, mai aspre, mai simple sau foarte complexe cu multe uleiuri esențiale și ingrediente active. Cele mai potrivite sunt scruburile cu enzime din fructe precum papaya sau ananas. Acestea sunt mai blânde decât cele cu particule abrazive care pot genere micro-leziuni.

Pentru eficiență maximă, se recomandă folosirea scrubului imediat după baie sau duș când pielea este déjà moale, pregătită pentru exfoliere. Printr-o masare blândă se realizează eliminarea celulelor moarte de la suprafață lăsând pielea extreme de fină.

După folosirea scrubului se folosește o cremă intens hidratantă și regenerantă care să păstreze bariera de protecție a pielii instactă.

Beneficiile exfolierii cu ajutorul scrubului sunt multe

Printr-o exfoliere regulată se poate evita creșterea firelor de păr sub piele, menținerea fermității pielii, stimularea regenerării, decongestionează porii și curăță toate impuritățile de la suprafață.

Prețurile scruburilor sunt variate și nu mereu produsul cel mai scump este și cel mai potrivit.

Alege un scrub bland care îți face plăcere să îl folosești o dată pe săptămână și nu mai des.