Geluri de curățare

Afișez toate cele 56 de rezultate

O rutină bună de îngrijire este esențială pentru a avea un ten fără imperfecțiuni. Iar unul dintre cei mai importanți pași este folosirea unui gel de curatare fata potrivit.

Ce gel de curatare fata sa folosesc?

Gelul de curățare este cea mai potrivită alegere pentru tenul normal, mixt și gras. Poți alege un gel de curățare dacă preferi o formulă lejeră și blândă cu pielea, care în același timp hidratează și nu lasă senzația de uscat.

Un gel de curatare fata de calitate va îndepărata cu succes urmele de machiaj, oferind pielii o senzație de prospețime.

Ce brand să aleg?

CeraVe gel de curatare – este unul dintre cele mai iubite produse ale momentului. Cleanserele de la CeraVe sunt special formulate, astfel încât să fie foarte blânde cu pielea și să îndepărteze cu succes machiajul. Cele mai bune geluri de curățare CeraVe sunt: varianta hidratantă, care nu face spumă și care este ideală pentru tenul foarte uscat, deoarece lasă senzația de hidratare și gelul de curățare cu spumă pentru tenul normal și mixt.

De asemenea, geluri de curățare foarte bune sunt de la branduri precum: La Roche Posay, Topicrem, Cetaphil sau Isispharma.

În orice caz, atunci când alegi un produs, indiferent că este vorba de gelul de curățare, crema de fata sau masca de față este foarte bine să ții cont de nevoile tenului tău! Aceasta este calea către un ten cât se poate de îngrijit și frumos!