MAI MULTE LIP GLOSSURI

Glossuri

No products were found matching your selection.

Pe lângă rujul și balsamul de buze, glossul sau luciul de buze reprezintă un produs care nu trebuie să îi lipsească unei femei din trusa de cosmetice. Acesta poate fi benefic pentru buzele uscate, în timp ce le oferă o culoare și un luciu aparte.

Majoritatea tipurilor de lip gloss de pe piață conțin particule strălucioare, ceea ce le face și mai tentante, deoarece pot arăta fabulos pe buze.

Un lip gloss poate ascunde cu succes buzele uscate sau crăpte, oferindu-le în același timp hidratarea de care acestea au nevoie. Dacă este combinat și cu un ruj într-o nuanță puternică acesta poate arăta de-a dreptul fermecător.

Cum aleg culoarea de lip gloss care să mi se potrivească perfect?

Este foarte simplu, chiar dacă multe femei nu știu după ce să se ghideze pentru a-și alege o culoare potrivită! Tot ce trebuie să faci este să te uiți la culoarea buzelor tale și să alegi un lip gloss cu 2 nuanțe mai închis. Desigur, asta dacă nu vrei să optezi pentru nuanțe tari de roșu, vișiniu, maro.

Textura și aplicarea unui gloss

În ceea ce privește metoda de aplicare, cea mai simplă este cea cu baghetă cu burețel în capăr. Este mai ușor de folosit, fără să ai nevoie de oglindă. Asta în cazul în care glossul are o nuanță asemănătoare cu cea a buzelor tale.
Textura glossului trebuie să fie hidratantă și să reziste mai mult timp pe buze. Glossurile care de obicei sunt mai vâscoase rezistă mai mult pe buze. Există și gloss cu o textură mai lejeră, însă de obicei acestea nu sunt foarte rezistente.