Afișez 1 - 60 din 725 de rezultate

Eyeliner-ul reprezintă un element cheie în realizarea unui machiaj deosebit, însă înainte de toate trebuie să ții cont de anumite aspecte pentru a te asigura că vei face alegerea corectă în materie de tuș.

Există mai multe tipuri de tus de ochi: gel, cremă, lichid, tip cariocă. Cu atâtea posibilități la dispoziție, este destul de greu să îl găsești din prima pe cel potrivit, motiv pentru care probabil va trebui să încerci mai multe. Un eyeliner tip cariocă se va aplica mai ușor, fiind potrivit chiar și pentru persoanele mai experimentate, în timp ce pentru aplicarea tușului lichid vei avea nevoie de mai multă precizie.

Dacă nu știai până acum află că și vârsta poate avea un cuvânt de spus în alegerea eyelinerului potrivit. De exemplu, pentru pielea matură se recomandă formulele mai fluide și maleabile, în timp ce pentru pielea tânără un eyeliner mai dens este potrivit.

Cum alegi un eyeliner în funcție de culoarea ochilor

Ochii albaștri – vor fi puși în evidență de un eyeliner negru sau gri închis, deoarece se va crea un contrast deosebit între cele două nuanțe. Dacă adaugi și niște sprâncene conturate perfect, atunci cu siguranță privirea ta va fi de neuitat!

Ochii căprui au nevoie de un eyeliner negru pentru a fi puși în evidență, iar dacă culoarea irisului este un căprui mai închis, atunci poți opta chiar și pentru un creion dermatograf maro.

Chiar dacă ochii verzi vor fi puși în evidență și de un eyeliner negru sau maro, se vor potrivi și nuanțe de roșu, verde sau violet. Așa că dacă ai ochii verzi, ai o mulțime de variante din care să alegi.