Afișez 1 - 60 din 4491 de rezultate

Afișez 1 - 60 din 4491 de rezultate

Calitatea machiajului depinde foarte mult de ce fond de ten alegi să aplici. Un machiaj nu poate să fie armonios, fără un ten cu o culoare uniformă și cu un aspect fresh. Un astfel de produs cosmetic, te ajută să ascunzi imperfecțiunile și să te bucuri de un ten uniformizat.

Ce fond de ten să aleg?

Aceasta este una dintre cele mai des întâlnite întrebări când vine vorba de machiaj. Cu atât de multe variante și recomandări, alegerea produsului perfect pare a fi din ce în ce mai dificilă. Iată câteva tipuri de texturi pentru fondul de ten:

Fluid – creează o acoperire translucidă pe piele, are o formulă lejeră și textură lichidă.

Mat – acesta reglează producerea de sebum în exces și estompează luciul nedorit, specific tenului gras.

Strălucitor – perfect pentru cele care își doresc o strălucire naturală și sănătoasă a tenului. De obicei, conține pigmenți perlați.

Compact – acesta are o textură uscată, este asemănător cu o pudră. Are o acoperire mai intensă și un finisaj mai greu de obținut dacă nu știi să aplici corect produsul.

Mineral – cea mai bună alegere ca fond de ten pentru ten acneic. Se recomandă pentru tenul cu probleme deoarece are în compoziția sa particule minerale și nu astupă porii.

Cele mai bune fonduri de ten

Cu siguranță te-ai întrebat și tu de ce se vede urât fondul de ten. Răspunsul la această întrebare este pentru că nu îl alegi pe cel corect. Alegerea ta trebuie să fie în funcție de tipul de piele:

Fond de ten pentru ten gras: este recomandat să alegi un produs mat sau mineral. Spre exemplu: MAC Matchmaster, Catrice HD Liquid coverage sau Dermablend de la Vichy.

Fond de ten pentru ten uscat: este recomandat să alegi un produs foarte hidratant, cu o textură fluidă. Spre exemplu: Revlon ColorStay, Bourjois Healthy Mix sau Clinique Antiblemish.

Fond de ten pentru ten normal: la această categorie nu există restricții, însă poți opta pentru un produs cu o formulă lejeră, precum: Loreal True Match, Essence Fresh & Fit sau Essence Insta Perfect.