Suplimente și vitamine

Afișez 1 - 60 din 2091 de rezultate

Afișez 1 - 60 din 2091 de rezultate

Pentru a te bucura de o sănătate de fier, pe lângă stilul de viață sănătos, trebuie să ai în vedere și câteva suplimente și vitamine.

Suplimente pentru păr

Un păr strălucitor și hidratat se obține destul de greu. Acesta nu este întreținut doar cu ajutorul unui șampon bun sau balsam. De aceea e important să acorzi atenție nu doar tratamentelor pentru păr, ci și suplimentelor pe care i le asiguri organismului.

Cele mai bune suplimente pentru creșterea părului și menținerea hidratării acestuia sunt: Biotina, Colagenul, Dioxid de siciliu, Vitamina E și Omega 3.

Vitamine pentru ten

Pe lângă o dietă echilibrată și sănătoasă, un ten impecabil se menține cu ajutorul vitaminelor. Pielea noastra are nevoie de vitamine pentru a funcționa normal și pentru a fi protejată de factorii nocivi din mediul înconjurător. În cele mai multe cazuri, ridurile, acneea și alte imperfectiuni ale tenului sunt consecințele unei stări de sănătate precare, care are la bază un regim alimentar deficitar în vitamine, minerale și alti nutrienți.

Cele mai bune vitamine pentru ten sunt: Vitamina A, Vitamina B, Vitamina C, Vitamina D, Vitamina E, Vitamina K și Coenzima Q10.

Toate aceste ingrediente sunt gpsite în mod natural în alimente și sub formă de capsule ca suplimente. În plus, pentru a te bucura de efectele acestora în fiecare zi, poți achiziționa creme si serumuri care conțin vitamine pentru ten.