Antivergeturi

Afișez 1 - 60 din 154 de rezultate

Afișez 1 - 60 din 154 de rezultate

Când și unde apar vergeturile?

Vergeturile apar la aproape toate femeile într-un moment sau altul în viață.

Unora le apara vergeturile în perioada pubertății când se dezvoltă într-un ritm foarte rapid, altele pe timpul sarcinii, când iau mai mult în greutate sau fie când slăbesc rapid. Vergeturile apar pe coapse, fund, picioare, sau chiar și pe mâini sâni sau partea lombară.

Cu toate că ele nu sunt foarte estetice, majoritatea femeilor au vergeturi, apariția lor fiind absolut normală.

Cum scapi de vergeturi?

Nu foarte simplu și probabil nu de tot.

Cele mai bune tratamente sunt cele laser sau cu peelinguri chimice. Acestea pătrund adânc în piele și reușesc să regemereze zonă din profunzime. Peelingurile ajută la creșterea ratei de regenerare celulară și stimularea producției de colagen.

Totuși aceste tratamente nu sunt la îndemâna oricui costurile fiind destul de ridicate. Astfel multe femei vor încerca creme pentru vergeturi în speranța că vor ajuta măcar la îmbunătățirea aspectului pielii.

Cele mai eficiente creme antivergeturi

Produse eficiente conțin tretinoin sau acid hialuronic folosite încă de la primele semne de apariție. Cele mai mari șanse de eliminare este descoperirea și tratarea lor cât mai timpurie. Vergeturile vechi se tratează foarte greu sau deloc.

Pentru prevenire se recomandă creme antivergeturi pe bază de acid hialuronic sau centella asiatica. Hidratarea optimă ajută la prevenirea apariției vergeturilor, astfel cremele de corp hidratante sunt perfecte pentru asta. Bio Oil este un propus popular care poate ajuta în prevenirea apariției vergeturilor însă există și multe altele care pot ajuta la fel de bine. Dar la fel ca și în cazul cremelor anticelulitice, nici acestea nu fac minuni.