Măști de păr

Afișez 1 - 60 din 2030 de rezultate

Afișez 1 - 60 din 2030 de rezultate

Pentru un păr frumos, măștile de păr fac minuni.

Secretul stă în alegerea măștii perfecte care va pune în evidență toata calitățile firului de păr.

Brandurile de top când vine vorba de îngrijirea părului precum Moroccanoil, Kerastase, Wella, Revlon, Loncolor sau Biolage propun măști ușor de folosit dar care au rezultate spectaculoase.

Mască pentru păr vopsit

Părul vopsit mereu are nevoie de extra îngrijire pentru a-și menține culoarea și strălucirea. Măștile potrivite sunt cele hidratante care conțin uleiuri și vitamine care refac structura firului de păr din profunzime. Acestea și protejează culoarea părului în același timp astfel încât vopsirea să se facă cât mai rar cu putință. Deoarece până și cea mai bună și mai blândă vopsea afectează sănătatea firului de păr.

Mască pentru păr uscat și deteriorat

Nu doar părul vopsit poate și uscat sau deteriorat. Multe doamne își doresc o coafură perfectă în fiecare zi, iar dacă firul de păr este unul mai rebel, acestea apelează la plăci și ondulatoare care distrug sănătatea podoabei capilare. Chiar și cu sprayuri de protecție pentru căldură, dacă firul este agresat des, acesta se distruge, devine casant și mai greu de aranjat. O mască de păr puternic hidratantă pe bază de ulei de argan precum masca de păr de la Moroccanoil sau una pe bază de keratină ar fi pefrectă.

Mască de păr cu ulei de argan

Uleiul de argan este mai mereu folosit în producerea măștilor pentru păr datorită proprietăților sale puternice. Bogat în omega 6 și 9, vitaminele E și A, acid linoleic și antioxidanți hrănește firul de păr de la rădăcină până la vârf.