Plăci și ondulatoare

Afișez 1 - 60 din 728 de rezultate

Afișez 1 - 60 din 728 de rezultate

Cea mai buna placa de par

La fel cum nu există cea mai bună mască de păr sau cel mai bun șampon pentru toată lumea, așa se întâmplă și în cazul plăcii de păr. Există pe piață mai multe modele: cu înveliș din ceramică, metalic sau de sticlă, placa de par cu aburi, placa de creponat parul, așa că fiecare dintre noi trebuie să aleagă ce i se potrivește cel mai bine, în funcție de bugetul avut la dispoziție.

Placa de par din ceramica a crescut foarte mult în popularitate în ultima vreme, însă astăzi există foarte multe asemenea dispozitive pe piață cu tehnologii mult mai avansate. Spre exemplu, placa de par cu aburi acționează ca o placă profesională, lăsând părul foarte hidratat, datorită aburilor degajați. De asemenea, aceasta se poate folosi atât pe părul umed, cât și pe părul uscat.

Placa de păr cu ioni, numită și tourmaline este o altă opțiune foarte bună, deoarece reduce frecarea în timpul utilizării și lasă părul neted, fără efect antistatic.

Printre cele mai populare branduri în materie de plăci de întins părul se numără: Remington, Philips, BaByliss, Rowenta, însă placa de par Remington intră în topul preferințelor feminine.

Dacă îți dorești un look deosebit poți opta pentru un ondulator afro.

În ceea ce privește brandurile preferate ale femeilor, cu un ondulator Babyliss sau un ondulator Remington vei merge la sigur, deoarece aceste branduri sunt cunoscute pentru calitatea produselor.

Ondulatorul – cel mai bun instrument pentru bucle de revistă

Alegerea unui ondulator trebuie să se bazeze pe câteva criterii esențiale: materialul din care este făcut, controlul temperaturii, numărul de accesorii cu care vine, funcțiile disponibile și garanția.

Făcând alegerea potrivită, te vei putea bucura de un păr strălucitor și aranjat, însă dacă alegi greșit te poți trezi cu un păr deteriorat, pe care după aceea îți va fi greu să îl readuci la forma lui cea bună, chiar și cu ajutorul măștilor.

Este important ca un ondulator par să aibă minim 2 trepte de viteză, pentru a corespunde mai multor tipuri de păr. De asemenea, cele mai recomandate materiale pentru ondulator sunt ceramica și turmalina, deoarece nu usucă firul de păr, nu electrizează și împiedică electrizarea.

Ca și funcții indispensabile ar fi: cea de oprire automată, funcția de păr antistatic- ionizare și funcția de încălzire rapidă. Poate fi de ajutor și funcția de rotire automată a părului pe baghetă pentru un rezultat mai rapid, dar nu este must-have.