Uleiuri de păr

Afișez 1–60 din 106 rezultate

Uleiul de păr reprezintă un produs pe care trebuie să îl introduci în rutina de îngrijire, pentru a-ți menține părul hidratat și strălucitor mai mult timp. Fie că preferi uleiurile naturale, cum ar fi ulei de ricin pentru par, ulei de cocos pentru par, sau pe cele de la branduri cunoscute, este bine să folosești pe post de tratament sau să aplici câteva picături pe păr după spălare pentru un plus de hidratare.

Ce ulei de par sa aleg

Dacă ești adepta tratamentelor homemade, atunci recomandarea este să alegi uleiuri precum cel de argan, jojoba, cocos sau măsline. Le poți folosi ca atare, puțin încălzite și le poți aplica pe păr, după care le lași să își facă efectul cel puțin 1 oră, preferabil cât de mult poți, chiar și peste noapte.

De asemenea, mai poti face o combinație între aceste uleiuri. Poți amesteca ulei de cocos cu ulei de argan și de jojoba pentru un efect și mai benefic.

Un ulei de par foarte bun de pa piață ar fi: Chi Chi, ulei Matrix cu amla sau murumuru, Pantene – care au prețuri accesibile sau Kerastase și Moroccanoil – cu prețuri ceva mai ridicate. În orice caz, și dacă investești mai mult într-un ulei de păr, acesta te ține foarte multe luni, deci se merită investiția.

Ține minte!

Nu aplica niciodată uleiul de păr pe scalp, deoarece poate îngrășa scalpul.

Uleiul se aplică doar pe lungimea firului de păr, evitând rădăcinile, sau pe vărful părului.

Dacă, totuși, ai un scalp uscat și vrei să aplici un ulei, alege-l pe cel de cocos, deoarece se spală foarte ușor din păr, spre deosebire de uleiul de ricin.

Chiar dacă folosești un tratament pe bază de ulei, după spălarea părului aplică și o mască hidratantă pentru o descurcare mai ușoară.