Baza de machiaj

No products were found matching your selection.

Baza de machiaj trebuie introdusă în rutina zilnică, în cazul în care te machiezi foarte des. Dacă vorbim despre trucuri pentru machiaj rezistent, acest tip de produs este absolut necesar.

Ce este primerul? La ce se folosește?

Primerul sau baza pentru machiaj este acea cremă care se aplică înainte de celelalte cosmetice. Are rolul de a fixa machiajul și de a oferi rezistență acestuia. Atunci când îți dorești un machiaj fresh și rezistent, pielea trebuie pregătită înainte de aplicarea fondului de ten. Poți opta pentru un primer hidratant sau o bază machiaj spf 50, astfel încât să ofere pielii tale protecția și hidratarea de care are nevoie.

Când se folosește baza de machiaj?

Baza pentru machiaj se folosește întotdeauna înainte de a aplica produsele de make-up. O poți lăsa să acționeze asupra pielii timp de două minute.

Ce bază de machiaj să folosesc?

Acesta este una dintre cele mai întâlnite întrebări când vine vorba de primer machiaj. Există mai multe tipuri de produse, precum:

Primer pentru ten gras:
Produsele de acest tip trebuie să aibă o textură matifiantă, să reducă luciul inestetic de la suprafața pielii și să minimalizeze porii.
Iată câteva exemple pentru cea mai bună baza de machiaj pentru ten gras: Catrice prime and fine, primer Rimmel Stay Matte și Maybelline makeup baby skin.

Primer pentru ten uscat:
Produsele de acest tip trebuie să fie foarte hidratante sau bazate pe uleiuri.
Iată două exemple pentru cea mai bună bază de machiaj pentru ten uscat: Clarins sos primer și Essence fresh & fit awake.

Cea mai bună baza de machiaj

Fie că ai nevoie de baza pentru fond de ten sau baza fard pleoape, este recomandat să optezi pentru produse calitative.
Primerul joacă un rol important în aspectul fresh și hidratat al pielii tale. Așadar, poți opta pentru modele de baza de machiaj Mac, Revlon, Nyx sau Maybelline.