Afișez 1 - 60 din 344 de rezultate

Fiecare produs cosmetic este realizat cu un scop, iar în acest caz, un bronzer este perfect pentru femeile ce își doresc un ten ciocolatiu și strălucitor.

Ce este bronzerul?

Bronzerul este acel produs cosmetic care oferă tenului un aspect bronzat și un luciu cât mai natural. Un bronzer bun, aplicat cu moderație, poate înlocui iluminatorul. Dacă dorești însă, să ai o piele cu câteva nuanțe mai închisă, poți aplica un produs cu ton mediu spre dark.

Unde se aplică bronzerul?

Bronzerul se aplică întotdeauna pe toată fața și pe gât. Este foarte important să aplici produsul și pe gât deoarece pielea ta trebuie să arate uniform. Nimeni nu își dorește un ten inestetic, iar machiajul aplicat greșit poate face acest lucru.

Diferența dintre bronzer și contur

De multe ori se întâmplă ca bronzerul să fie confundat cu pudra de contur. Diferența dintre cele două este că bronzerul este dedicat bronzării tenului, iar pudra sau un baton pentru conturarea feței se aplică pe o zonă mult mai restrânsă.

Astfel, un bronzer bun are un subton cald și îl poți aplica cu o pensulă mai mare. Nu necesită o aplicare foarte precisă, de aceea procesul de „bronzing” devine mult mai ușor pentru tine.

După ce aplici produsul, îl poți tapota astfel încât să nu ai pe anumite zone ale feței mai mult produs decât pe celelalte. Secretul unui look frumos, în acest caz, este uniformizarea.

Iată câteva exemple de bronzere bune: pudră bronzantă Catrice, Estee Lauder Bronze Goddess, Loreal Bronze la Terra, The Body Shop Honey Bronze, Rimmel Good to Glow sau bronzer MAC.

Iar dacă îți dorești o luminozitate sănătoasă și un luciu natural, poți opta pentru un bronzer lichid, cum sunt cele de la Nyx. O altă variantă recomandată este un produs sub formă de pudră, precum cele de la I Heart Revolution.