Afișez 1 - 60 din 815 rezultate

-22%

Când vine vorba de conturarea feței și obținerea unui machiaj perfect, iluminatorul și bronzerul  fac echipă bună în paleta de contouring.

Dacă bronzerul creează umbre fâcnd acele zone să pară mai difuze, mai mici, iluminatorul face exact opusul.

Un iluminator bun adaugă un plus de strălucire naturală fără a încărca tenul prea mult. Acesta amplifică trăsăturile și creează acea luminozitate naturală, fresh și tinerească.

Dacă nu este aplicat corect, acest produs poate face machiajul să pară exagerat și nepotrivit pentru fizionomia persoanei.

Cum alegi un iluminator?

Iluminatorul trebuie ales în funcție de efectul care se dorește să se obțină. Fie o strălucire discretă, naturală și un look foarte strident. Pentru a se potrivi la perfecție cu nuanța tenului, iluminatorul trebuie să alb, bej sau roze dacă tenul este deschis la culoare și bronz-auriu, portocaliu dacă tenul este mai închis. Pentru a găsi iluminatorul perfect trebuie să testezi produsul deoarece este important să nu fie foarte diferit de pielea ta pentru a putea obține un machiaj luminos, natural.

Folosește pensula specială și ai grijă să pui prea mult produs din prima.

Unde se aplică iluminatorul?

Pentru a contura frumos fața, după bronzer se aplică în punctele cheie și iluminatorul.

Sub sprancene, deasupra buzei superioare in arcul lui Cupidon, deasupra pometilor, pe mijlocul frunții, colțul intern al ochiului și pe bărbie și pe mijlocul nasului.

Pentru a te asigura că nuanțele de bronzer și iluminator se potrivesc între ele, este mai bine să optezi pentru o paletă de contouring.