Afișez 1 - 60 din 1030 de rezultate

-15%

Pudra are rolul de a fixa fondul de ten sau anticearcănul. Pe lângă acest lucru, o pudra buna estompează aspectul neplăcut și lucios al machiajului pentru câteva ore bune. În cazul în care îți dorești un machiaj fixat pentru pentru un timp cât mai îndelungat este bine să optezi pentru un spray de fixare.

Ce pudră de față să folosesc?

Întotdeauna este recomandat să folosești produse profesionale, de calitate, atunci când vrei ca tenul tău să aibă un aspect frumos. Iată două dintre cele mai îndrăgite pudre de față:

Pudră compactă

Dacă nu știi ce înseamnă pudra compactă, aceasta se referă la textura produsului și modul în care se așează pe ten. Acest tip de produs oferă o finisare mată, fixează fondul de ten și are cea mai mare rezistență. Exemple de produse bune: Rimmel Stay Matte, Maybelline Fit Me și Loreal True Match.

Pudră pulbere

Pudra pulbere este un produs cosmetic mult mai lejer decât celelalte tipuri de produse. Pentru aplicarea acesteia vei avea nevoie de o pensulă mare și moale. Specific acestui tip de produse este pudra translucida. Exemple de produse bune: Maybelline Masterfix, Rimmel Match Perfection și Nyx HD Finishing Powder.

Pudră minerală

Pudra minerala este un produs cosmetic 100% natural și ecologic, care conține SPF și permite pielii să respire. Pentru acest tip de produs este recomandat să optezi în special vara, când nu ai nevoie să-ți încarci tenul datorită temperaturii ridicate. Exemple de produse bune: Nyx Mineral, Dermacol și Rimmel Lasting Finish Minerals.