danessa myricks

Afișez 1 - 60 din 245 de rezultate

Danessa Myricks este un brand revoluționar de produse cosmetice special concepute pentru a-i oferi tenului toate calitățile unui machiaj reușit.

Cu ajutorul acestor produse, poți realiza rapid un machiaj profesional. Datorită calității produselor, machiajul tău va avea o finisare perfectă și o intensitate a nuanțelor de lungă durată.

Beneficiile produselor

Produsele reușesc să se facă remarcate prin:

 • Formula revoluționară
 • Rezistență îndelungată
 • Waterproof
 • Produse puternic pigmentate
 • Se adresează tuturor tipurilor de ten
 • Produse vegan

Cele mai îndrăgite produse Danessa Myricks

Printre cele mai râvnite produse ce aparțin brandului Danessa Myricks, se regăsesc:

 1. Colorfix – baze de machiaj foarte pigmentate, ce oferă tenului un luciu natural și hidratarea de care are nevoie pentru aplicarea fondului de ten. Produsele sunt foarte practice deoarece este suficientă o cantitate mică de produs pentru distribuirea uniformă pe toata suprafața aplicată.
  În plus, acestea pot fi folosite și pentru buze sau pleoape. Produsele sunt multifuncționale și acoperă cât mai multe nevoi în materie de machiaj.
 2. Fond de ten Danessa Myricks – este un produs all-in-one ce ascunde perfect imperfecțiunile tenului. Poate fi folosit ca fond de ten, corector sau anticearcăn. Cu ajutorul acestuia, tenul tău se va bucura de un aspect fresh, uniform și radiant.
 3. Palete farduri – aceste produse sunt extrem de căutate datorită pigmenților foarte puternici din care sunt concepute.