Rimel Essence

Afișez toate cele 8 rezultate

Afișez toate cele 8 rezultate

Rimel Essence – perfect pentru gene perfect definite 

Machiajul ochilor poate flata orice femeie. Indiferent că vorbim de un machiaj simplu, cat-eye, smokey sau alt tip elementul cheie este rimelul.

Unul dintre cele mai populare rimeluri pentru gene semnificativ mai lungi și cu volum este Essence rimel, un rimel special creat pentru a pune ochii în evidență. Poți găsi mai multe variante de rimel Essence, potrivite nevoilor tale. Pentru gene bine definite, pentru volum, alungire, rezistent la apă.

Ce rimel să alegi?

Vara este aproape esențial să ai în arsenalul de cosmetice și un rimel rezistent la apă. Acesta îți va garanta că genele tale vor arăta impecabil chiar și după contactul cu apa.

În rest, pentru machiajul de zi cu zi, pentru cel de seară, potrivit pentru o ieșire cu prietenele sau pentru un date, sau chiar pentru machiajul glam, de eveniment, poți folosi un rimel normal. Combinat cu un eyeliner acesta va face întregul machiaj să arate minunat. Pentru ca machiajul să se păstreze impecabil mai mult timp folosește un spray pentru fixarea machiajului.

In special vara este bine sa cumperi un rimel rezistent la apa care iti garanteaza genele tale vor arata impecabil si dupa contactul cu apa. Acum ai posibilitatea sa alegi un rimeluri care pe langa rezistenta la apa ofera genelor tale un volum generos. Max Factor Aqua Lash WP Mascara Black este unul dintre produsele recomandate; acesta este un rimel foarte rezistent la apa care se aplica pe toata suprafata genelor folosind o perie speciala, marind in acelasi timp volumul.