Afișez 1 - 60 din 597 de rezultate

-16%

Concealer-ul este unul din produsele esențiale din arsenalul de frumusețe al femeilor. Acesta este de mare ajutor dacă ai probleme cu cearcănele și vrei să ascunzi micile imperfecțiuni.

Însă provocarea apare atunci când trebuie să îți găsești nuanța potrivită, deoarece un concealer într-o nuanță nepotrivită poate mai degrabă să scoată imperfecțiunile în evidență, decât să le estompeze.

Cum alege nuanța potrivită pentru concealer

Dacă ai cearcăne închise la culoare, cu tonuri de albastru, cel mai potrivit va fi un anticearcăn în nuanță de pieriscă, deoarece te va ajuta să neutralizezi tonurile de albastru. În cazul în care zona ochilor este mai rozalie, un concealer galben va fi mai potrivit. Iar dacă nu ai foarte mari în ceea ce privește culoarea, poți folosi un concealer într-o nuanță de bej, cât mai apropiată de nuanța tenului tău.

De asemenea, dacă nu ai cearcăne proeminente poți folosi un anticearcăn lichid, deoarece acestea au de obicei o acoperire lejeră, însă dacă ai nevoie de acoperire mai mare anticearcănele cremoase sunt cele mai potrivite.

Cum aplici anticearcănul

Cel mai simplu mod de aplicare este cu degetul inelar prin tapotare, deoarece se aplică mai puțină presiune în zona ochilor, de altfel sensibilă. Dacă folosești BB cream sau fond de ten, aplică-l pe acesta mai întâi și abia apoi anticearcănul. Iar pentru fixare poți folosi o pudră translucidă, pentru o rezistență mai îndelungată a produsului.