Afișez 1 - 60 din 943 de rezultate

-23%
153.00 lei

Atunci când aplici un blush, ai ocazia să-ți accentuezi frumos zona pomeților. Acesta oferă tenului un aspect fresh, conturând forma naturală a feței, dându-i profunzime și culoare.

Ce este blush-ul?

Blush-ul este un fard de obraz sub formă de cremă, lichid sau pulbere. Cu ajutorul acestuia, tenul tău poate căpăta un aspect fresh și sănătos. Se întâmplă destul de des ca tenul să aibă un aspect palid și obosit. Această problemă poate fi remediată cu un fard de obraz. Este considerat de unii specialiști ca fiind printre cele mai importante produse de make-up. Acesta reușește să modeleze forma feței după propriul plac.

Ce blush mi se potriveste?

Aceasta este cu siguranță cea mai des întâlnită întrebare, atunci când vorbim despre fardul de obraz. Dacă tenul tău este mai deschis la culoare i se potrivesc nuanțele de roz, pentru tenul măsliniu sunt de preferat nuanțele de oranj și corai, iar pentru tenul închis la culoare, nuanțele de roșu și maro se potrivesc cel mai bine.
Acest lucru nu reprezintă o regulă însă, cel mai bine este să ții cont de trăsăturile feței. Din punct de vedere al texturii poți opta pentru: blush cremos, blush lichid sau sub formă de fard.

Diferența dintre blush și iluminator

Diferența dintre un fard de obraz și un iluminator este zona de aplicare. Fardul de obraz se aplică zona pomeților, iar cu ajutorul iluminatorului scoți în evidență principalele trăsături. Ca de exemplu: zona deasupra buzelor, nasul, zona imediată de sub ochi sau zona bărbiei. Fardul de obraz trebuie aplicat întotdeauna începând cu zona pomeților și până spre lobul urechii. Acesta se aplică după ce ai terminat cu fondul de ten și după ce ai fixat machiajul cu pudra.